Jak przyspieszyć odchudzanie? Kilka wskazówek na redukcję tkanki tłuszczowej
Odchudzanie to wyzwanie, które przynajmniej raz w życiu dotyka wielu z nas, niezależnie od wieku czy stylu życia. Zanim jednak wyruszysz w tę trudną podróż, warto...
Zalecane spożycie / sposób przygotowania
Propozycja zastosowania: Rozgrzać piekarnik do 200°C. Wymieszać 1 porcję (120 g = 6 kopiastych łyżek) mieszanki w 80 ml (8 łyżek) wody oraz 30 g (3 łyżki) oleju słonecznikowego, do rozmieszania grudek. Piec 15 minut, następnie odstawić ciasto na 10 minut, a następnie pokroić. Można również przyrządzać z użyciem oleju kokosowego lub masła.
Uwagi
Warunki przechowywania: Przechowywać szczelnie zamknięte, w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 6 miesięcy.
Opinie
Odchudzanie to wyzwanie, które przynajmniej raz w życiu dotyka wielu z nas, niezależnie od wieku czy stylu życia. Zanim jednak wyruszysz w tę trudną podróż, warto...
Choć błonnik pokarmowy to substancja nierozpuszczalna i nieulegająca trawieniu przez organizm ludzki, jego wpływ na zdrowie i samopoczucie jest nieoceniony. Nie tylko...
Czy wiesz, że nie każdy tłuszcz w organizmie jest widoczny gołym okiem? Najgłębiej ukryty jest tłuszcz trzewny, który może stwarzać o wiele większe zagrożenie niż...