
Redin - czy warto stosować podczas odchudzania?
Redin to produkt, który zawiera w sobie wiele składników, dzięki którym proces odchudzania może być nieco bardziej przyjemny. L-karnityna, kofeina, ekstrakty, a nawet...
Zalecane spożycie / sposób przygotowania
Propozycja zastosowania: Rozgrzać piekarnik do 200°C. Wymieszać 1 porcję (120 g = 6 kopiastych łyżek) mieszanki w 80 ml (8 łyżek) wody oraz 30 g (3 łyżki) oleju słonecznikowego, do rozmieszania grudek. Piec 15 minut, następnie odstawić ciasto na 10 minut, a następnie pokroić. Można również przyrządzać z użyciem oleju kokosowego lub masła.
Uwagi
Warunki przechowywania: Przechowywać szczelnie zamknięte, w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 6 miesięcy.
Opinie
Redin to produkt, który zawiera w sobie wiele składników, dzięki którym proces odchudzania może być nieco bardziej przyjemny. L-karnityna, kofeina, ekstrakty, a nawet...
Magnez to jeden z najważniejszych minerałów niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Pomimo że często pozostaje w cieniu innych składników odżywczych,...
Plank, czyli potocznie "deska", to ćwiczenie izometryczne na mięśnie brzucha oraz mięśnie głębokie. Śmiało można założyć, że słyszał o nim każdy, jednak nie wszyscy...