Jak przyspieszyć odchudzanie? Kilka wskazówek na redukcję tkanki tłuszczowej
Odchudzanie to wyzwanie, które przynajmniej raz w życiu dotyka wielu z nas, niezależnie od wieku czy stylu życia. Zanim jednak wyruszysz w tę trudną podróż, warto...
Opis
TARGROCH RYŻ DZIKI – POSMAKUJ NATURY JUŻ DZIŚ!
Dziki ryż w swojej naturalnej postaci, bez zbędnych dodatków? Tak, to możliwe i właśnie go znalazłeś! Jest to naturalna alternatywa dla klasycznych odmian ryżu, którego smak jest od nich bardziej wyrazisty i charakteryzuje się posmakiem orzechów. Bardzo dobrze sprawdza się jako dodatek do dań mięsnych, rybnych, ale i wegetariańskich. Stanowi bowiem bogate źródło wartościowego białka roślinnego. Polecamy!
CHARAKTERYZUJE SIĘ WYRAZISTYM, LEKKO ORZECHOWYM SMAKIEM - ZNAKOMITY WYBÓR DO DAŃ WEGE, ALE I MIĘSNYCH/RYBNYCH.
TARGROCH RYŻ DZIKI – światowej klasy dziki ryż, którego walory smakowe i organoleptyczne zaskakują coraz większą ilość konsumentów. Czym on właściwie jest? Naturalnie można go spotkać w wolno płynących rzekach i płytkich jeziorach regionu Wielkich Jezior Ameryki Północnej (w dorzeczu rzeki Connecticut) oraz Kanadzie. Swoją formą przypomina i de facto jest odmianą trawy. Zaskakujące, prawda? Sięgnij po produkt o wyjątkowo uniwersalnej charakterystyce i ciesz się jego walorami każdego dnia.
SWOIM KSZTAŁTEM PRZYPOMINA TRADYCYJNY RYŻ, JEDNAK JEGO BARWA JEST O WIELE CIEMNIEJSZA.
TARGROCH RYŻ DZIKI - naturalna alternatywa dla klasycznych odmian ryżu, którego smak może się kiedyś znudzić. Dziki ryż jest znacznie bardziej wyrazisty, a dodatkowo odznacza się orzechowym posmakiem, który choć nie dominujący - da się wyczuć. Idealnie komponuje się z daniami na bazie ryb, różnego rodzaju mięs, ale i w potrawach wegetariańskich. Wszystko zależy od Ciebie i Twoich potrzeb. Ponadto znakomicie sprawdza się w sałatkach i zupach.
TARGROCH RYŻ DZIKI - NAJWYŻSZA JAKOŚĆ GWARANTOWANA PRZEZ PRODUCENTA!
Zalecane spożycie / sposób przygotowania
Ryż gotować w wodzie w proporcji 1:4 (na każde 100 g ryżu - 400 ml wody). Doprowadzić wodę do wrzenia, wsypać ryż i gotować pod przykryciem na kuchence o małej mocy przez 35-40 minut.
Uwagi
Suplement diety.
Nie może być stosowany jako zamiennik bądź substytut zróżnicowanej diety.
Nie należy przekraczać zalecanego dziennego spożycia.
Nie stosować w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu.
Produktu nie należy podawać matkom karmiącym oraz kobietom w ciąży.
Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Opinie
Odchudzanie to wyzwanie, które przynajmniej raz w życiu dotyka wielu z nas, niezależnie od wieku czy stylu życia. Zanim jednak wyruszysz w tę trudną podróż, warto...
Choć błonnik pokarmowy to substancja nierozpuszczalna i nieulegająca trawieniu przez organizm ludzki, jego wpływ na zdrowie i samopoczucie jest nieoceniony. Nie tylko...
Czy wiesz, że nie każdy tłuszcz w organizmie jest widoczny gołym okiem? Najgłębiej ukryty jest tłuszcz trzewny, który może stwarzać o wiele większe zagrożenie niż...