Kwasy tłuszczowe omega 3 i ich znaczenie dla organizmu człowieka
Każdy chce cieszyć się zdrowiem i dobrym samopoczuciem. Niektóre osoby nie mają tyle szczęścia i muszą mierzyć się z zaburzeniami prawidłowego funkcjonowania serca i...
Opis
TARGROCH RYŻ DZIKI – POSMAKUJ NATURY JUŻ DZIŚ!
Dziki ryż w swojej naturalnej postaci, bez zbędnych dodatków? Tak, to możliwe i właśnie go znalazłeś! Jest to naturalna alternatywa dla klasycznych odmian ryżu, którego smak jest od nich bardziej wyrazisty i charakteryzuje się posmakiem orzechów. Bardzo dobrze sprawdza się jako dodatek do dań mięsnych, rybnych, ale i wegetariańskich. Stanowi bowiem bogate źródło wartościowego białka roślinnego. Polecamy!
CHARAKTERYZUJE SIĘ WYRAZISTYM, LEKKO ORZECHOWYM SMAKIEM - ZNAKOMITY WYBÓR DO DAŃ WEGE, ALE I MIĘSNYCH/RYBNYCH.
TARGROCH RYŻ DZIKI – światowej klasy dziki ryż, którego walory smakowe i organoleptyczne zaskakują coraz większą ilość konsumentów. Czym on właściwie jest? Naturalnie można go spotkać w wolno płynących rzekach i płytkich jeziorach regionu Wielkich Jezior Ameryki Północnej (w dorzeczu rzeki Connecticut) oraz Kanadzie. Swoją formą przypomina i de facto jest odmianą trawy. Zaskakujące, prawda? Sięgnij po produkt o wyjątkowo uniwersalnej charakterystyce i ciesz się jego walorami każdego dnia.
SWOIM KSZTAŁTEM PRZYPOMINA TRADYCYJNY RYŻ, JEDNAK JEGO BARWA JEST O WIELE CIEMNIEJSZA.
TARGROCH RYŻ DZIKI - naturalna alternatywa dla klasycznych odmian ryżu, którego smak może się kiedyś znudzić. Dziki ryż jest znacznie bardziej wyrazisty, a dodatkowo odznacza się orzechowym posmakiem, który choć nie dominujący - da się wyczuć. Idealnie komponuje się z daniami na bazie ryb, różnego rodzaju mięs, ale i w potrawach wegetariańskich. Wszystko zależy od Ciebie i Twoich potrzeb. Ponadto znakomicie sprawdza się w sałatkach i zupach.
TARGROCH RYŻ DZIKI - NAJWYŻSZA JAKOŚĆ GWARANTOWANA PRZEZ PRODUCENTA!
Zalecane spożycie / sposób przygotowania
Ryż gotować w wodzie w proporcji 1:4 (na każde 100 g ryżu - 400 ml wody). Doprowadzić wodę do wrzenia, wsypać ryż i gotować pod przykryciem na kuchence o małej mocy przez 35-40 minut.
Uwagi
Suplement diety.
Nie może być stosowany jako zamiennik bądź substytut zróżnicowanej diety.
Nie należy przekraczać zalecanego dziennego spożycia.
Nie stosować w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu.
Produktu nie należy podawać matkom karmiącym oraz kobietom w ciąży.
Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Opinie
Każdy chce cieszyć się zdrowiem i dobrym samopoczuciem. Niektóre osoby nie mają tyle szczęścia i muszą mierzyć się z zaburzeniami prawidłowego funkcjonowania serca i...
Kwas ALA, inaczej kwas alfa liponowy, znany jest dzięki swoim silnym właściwościom przeciwutleniającym. Oznacza to, że świetnie zwalcza wolne rodniki, a tym samym...
Wiele osób zastanawia się, czy trenować podczas choroby oraz w jaki sposób w ogóle to robić, by było to bezpieczne i korzystne. Większość ludzi uprawiających sport...