
Fit przepisy na Wielkanoc – kilka pomysłów na słone i słodkie potrawy
Wielkanoc to czas radości i odpoczynku, ale też dużej ilości pysznego jedzenia. Czy świąteczne potrawy muszą być kalorycznymi bombami i przyczyną spadku Twojej formy?...
Opis
TARGROCH DYNIA ŁUSZCZONA - SIĘGNIJ PO PEWNĄ JAKOŚĆ!
Zastanawiasz się, w jaki sposób urozmaicić swoją dietę? Ciekawym wyborem mogą być pestki dyni, które nie tylko są bardzo smaczne w bezpośrednim spożyciu, ale i stanowią ciekawy sposób na wzbogacenie przygotowywanych w kuchni dań. Każda ich porcja to solidna ilość błonnika pokarmowego, ale i wielu ważnych dla organizmu mikroelementów. Polecamy!
ZNAKOMITY WYBÓR JAKO PRZEKĄSKA, ALE I DODATEK DO CODZIENNYCH DAŃ (MUSLI, PŁATKÓW, PIECZYWA ITD.)
TARGROCH DYNIA ŁUSZCZONA - wysokiej klasy produkt o naturalnym składzie, którego wprowadzenie do codziennego stosowania może wesprzeć Twoją dietę, ale i urozmaicić jej walory smakowe. Pestki dyni uznawane są za jedne z najbardziej cennych, jakie dostarcza nam natura. Przemawiają za nimi zarówno walory smakowe, jak i bogactwo witamin oraz minerałów o dobrej przyswajalności.
Oczywiście nie mniej ważne są nienasycone kwasy tłuszczowe i fitosterole naturalnie w nich występujące. Sprawdzą się w formie dodatku do makaronów, zup, owsianki, kanapek, sałatek, ale i do domowych wypieków.
DOSTARCZA DO ORGANIZMU SPORE ILOŚCI BŁONNIKA POKARMOWEGO ORAZ BIAŁKA ROŚLINNEGO.
TARGROCH DYNIA ŁUSZCZONA - bogactwo błonnika pokarmowego oraz białka jest zdecydowanie zaletą pestek dyni, których walory smakowe także stoją na wysokim poziomie. Ma na to wpływ zarówno staranność w doborze pestek, ale i poddanie ich wcześniejszemu procesowi łuskania, co przekłada się na komfort spożycia każdej porcji.
Bywają stosowane jako dodatek do pieczywa, ciast, sałatek warzywnych, ale nawet jako element panierki wykorzystywanej do mięs.
TARGROCH DYNIA ŁUSZCZONA - NATURALNY WYBÓR WYMAGAJĄCYCH!
Uwagi
Suplement diety.
Nie może być stosowany jako zamiennik bądź substytut zróżnicowanej diety.
Nie należy przekraczać zalecanego dziennego spożycia.
Nie stosować w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu.
Produktu nie należy podawać matkom karmiącym oraz kobietom w ciąży.
Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Opinie
Wielkanoc to czas radości i odpoczynku, ale też dużej ilości pysznego jedzenia. Czy świąteczne potrawy muszą być kalorycznymi bombami i przyczyną spadku Twojej formy?...
L-karnityna to naturalny związek chemiczny, który odgrywa kluczową rolę w procesach metabolicznych organizmu. Jest szczególnie znana ze swojego potencjału...
Czy wiesz, że jeden z najcenniejszych grzybów stosowanych w naturalnej medycynie chińskiej może wspierać wytrzymałość, odporność i ogólną kondycję organizmu? Kordyceps...