
Fit przepisy na Wielkanoc – kilka pomysłów na słone i słodkie potrawy
Wielkanoc to czas radości i odpoczynku, ale też dużej ilości pysznego jedzenia. Czy świąteczne potrawy muszą być kalorycznymi bombami i przyczyną spadku Twojej formy?...
Opis
TARGROCH MĄKA MIGDAŁOWA – LEKKA SŁODYCZ Z NUTKĄ SMAKOWĄ ORZECHÓW!
Bardzo smaczna, lekko słodkawa mąka migdałowa, której uniwersalność w zastosowaniu kuchennym może zaskakiwać! Jest to produkt z wysokiej półki bogaty w mikroelementy o dobrej przyswajalności. Migdały są jednymi z najwyżej ocenianych bakalii, których walory doceniono, zaliczając je do grona superfoods. Zawierają spore ilości wartościowych kwasów tłuszczowych, ale i witamin oraz minerałów. Polecamy!
ZNAKOMITY DODATEK DO DIETY, CIEKAWA ALTERNATYWA DLA MĄKI PSZENNEJ.
TARGROCH MĄKA MIGDAŁOWA – wysokiej jakości mąka migdałowa, której walory odżywcze, ale i smakowe stoją na światowym poziomie. Podczas zastosowań kuchennych warto zmieszać ją z mąka orkiszową lub pszenną. Warto podkreślić, że nie zawiera glutenu, jak i żadnych zbędnych dodatków. Zaliczana jest do grupy produktów superfoods, stanowi bogate źródło wielu wartościowych tłuszczów, sporą ilość witaminy E oraz mikroelementów. Migdały są tak samo korzystne dla diety – niezależnie czy w formie mąki, czy spożywane w całości.
MIGDAŁY TO JEDNE Z NAJZDROWSZYCH ORZECHÓW, ZALICZANE DO GRONA SUPERFOODS.
TARGROCH MĄKA MIGDAŁOWA – oferowana mąka charakteryzuje się lekko słodkim posmakiem z nutką orzechów. Musisz pamiętać, że orzechy są często alergenami, stąd osoby uczulone nie mogą sięgnąć po taki produkt. Mąka migdałowa może być wykorzystana jako zamiennik dla mąki pszennej, ale przy braku ich zmieszania (1:1) ostateczny produkt będzie miał inną strukturę, a ciasto może inaczej wyrastać.
TARGROCH MĄKA MIGDAŁOWA – NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKT DLA WYMAGAJĄCYCH!
Uwagi
Suplement diety.
Nie może być stosowany jako zamiennik bądź substytut zróżnicowanej diety.
Nie należy przekraczać zalecanego dziennego spożycia.
Nie stosować w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu.
Produktu nie należy podawać matkom karmiącym oraz kobietom w ciąży.
Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Opinie
Wielkanoc to czas radości i odpoczynku, ale też dużej ilości pysznego jedzenia. Czy świąteczne potrawy muszą być kalorycznymi bombami i przyczyną spadku Twojej formy?...
L-karnityna to naturalny związek chemiczny, który odgrywa kluczową rolę w procesach metabolicznych organizmu. Jest szczególnie znana ze swojego potencjału...
Czy wiesz, że jeden z najcenniejszych grzybów stosowanych w naturalnej medycynie chińskiej może wspierać wytrzymałość, odporność i ogólną kondycję organizmu? Kordyceps...