*RWS - Referencyjna wartość spożycia.
Składniki: wiórki białej czekolady [tłuszcz kakaowy, pełnotłuste mleko w proszku, mleko w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny soja), aromaty], pełnotłuste mleko w proszku, mąka ryżowa, hydrolizowane białko 6,8 %, całe jajo w proszku, koncentrat białka serwatki (mleko) 3,5 %, izolat białka serwatki (mleko) 1,1 %, aromaty, proszek do pieczenia [substancje spulchniające (węglany sodu, difosforany), skrobia kukurydziana], błonnik bambusowy, substancja spulchniająca (węglany sodu), substancja słodząca (sukraloza).
Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym mleko, jaja, soję, orzeszki ziemne, skorupiaki, ryby, inne mięczaki, dwutlenek siarki i orzechy.