BioTech Instant Oats - 1000g

BioTech
100 g / 2,60 pln
25,99 pln
Smak

Wysyłka w 24h

Odroczone płatności

Gratisy do wyboru

Gwarancja zakupów

Opis

BioTech Instant Oats to drobno zmielony produkt na bazie mąki z płatków owsianych, który ze względu na swoją teksturę może być wykorzystany na wiele sposobów i wprowadzony do życia codziennego. Można np. przyrządzić z niej owsiankę na śniadanie, dodać do jogurtu naturalnego, do smoothie, do ulubionego koktajlu białkowego, a także użyć jako bazę do deserów i wypieków.

BioTech Instant Oats - 1000g

Zalecane spożycie / sposób przygotowania

1 porcję proszku (100 g = 3 miarki napełnione do górnej kreski = 7 łyżek) zmieszać z 200 ml gorącej lub 100 ml zimnej wody, zostawić na 1-2 minuty. Spożyć w ciągu dnia o dowolnej porze, można połączyć z ulubionymi owocami, orzechami lub innymi dodatkami.

Tabela składu

BioTech Instant Oats - 1000g

Zawiera substancję słodzącą.

Porcja: 100 g
Ilość porcji w opakowaniu: 10
Opakowanie: 1000 g
Masa netto: 1000.00 g
Wartość odżywcza / Informacja żywieniowa
  na 100 g % RWS*
Wartość Energetyczna (energia) 1703 kJ / 404 kcal 20 %
Tłuszcz 7.1 g 10 %
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1.4 g 7 %
Węglowodany 67 g 26 %
- w tym cukry 0.7 g 0.78 %
Błonnik 10 g -
Białko 13 g 26 %
Sól 0.36 g 6 %

*RWS - Referencyjna wartość spożycia.

Składniki (dla produktu o smaku naturalnym): mąka z płatków owsianych (100%).

Składniki (dla produktu o smaku czekoladowym): mąka z płatków owsianych (91%), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu (7%), aromat, substancja słodząca (sukraloza).

Składniki (dla produktu o smaku solonego karmelu): mąka z płatków owsianych (97%), sól, aromat, barwnik (karmel amoniakalny), substancja słodząca (sukraloza).

Składniki (dla produktu o smaku orzechowym, truskawkowym i ciastka z kremem): mąka z płatków owsianych (98%), aromaty, substancja słodząca (sukraloza).

Możliwa obecność mleka, jaj, glutenu, soi, skorupiaków, dwutlenku siarki i orzechów.

Uwagi

Przechowywać szczelnie zamknięte, w chłodnym i suchym miejscu.

Opinie

Najnowsze artykuły

PRZECZYTAJ WIĘCEJ ARTYKUŁÓW