Jak zmniejszyć apetyt? Kilka pomysłów na ograniczenie apetytu
Niepohamowany apetyt to główna przeszkoda w walce o smukłą sylwetkę i duże wyzwanie dla osób na dietach. Tym trudniejsze, że na każdym kroku kuszą nas wysokokaloryczne...
Opis
6PAK Nutrition Zero Sauce Smoke BBQ to sos typu smoke BBQ. Zawiera substancję słodzącą.
Szukasz sosu typu barbecue, który nie zawiera tłuszczu i cukrów? 6PAK Nutrition Zero Sauce Smoke BBQ to zdecydowanie produkt dla Ciebie! To znakomity, aromatyczny sos, który będzie świetnym dodatkiem do przeróżnych potraw i przekąsek. To produkt o idealnie wyważonym, mocnym smaku i odpowiedniej konsystencji, który może stanowić doskonałe uzupełnienie każdej kuchni.Jest także właściwym wyborem, jeżeli chcesz uzupełnić swój jadłospis o produkt, który ma niską wartość energetyczną. 6PAK Nutrition Zero Sauce Smoke BBQ jest wyśmienitym urozmaiceniem codziennej diety, a także świetnym dopełnieniem dań z grilla. Na pewno przypadnie Ci do gustu jeśli lubisz sos typu smoke barbecue.
Zalecane spożycie / sposób przygotowania
Tabela składu
Zawiera substancję słodzącą.
Porcja: | 5 ml |
Ilość porcji w opakowaniu: | 100 |
Opakowanie: | 500 ml |
Masa netto: | 500.00 ml |
Wartość odżywcza / Informacja żywieniowa | ||
na 5 ml | % RWS* | |
Wartość Energetyczna (energia) | 4 kJ / 1 kcal | 0 % |
Tłuszcz | 0 g | - |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | - |
Węglowodany | 0.1 g | 0 % |
- w tym cukry | 0 g | - |
Błonnik | 0.1 g | - |
Białko | 0 g | - |
Sól | 0.13 g | 2 % |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia.
Składniki: woda, koncentrat pomidorowy (5%), ocet spirytusowy, musztarda (zawiera gorczycę), sól, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego, seler), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), błonnik cytrusowy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik (karmel amoniakalny), przyprawy, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca (sorbinian potasu), substancja słodząca (sukraloza).
Może zawierać mleko, soję.
Uwagi
Sos typu SMOKE BBQ. Zawiera substancję słodzącą. Pasteryzowany. Uwagi: Nie spożywać w przypadku stwierdzenia uczulenia (nadwrażliwości) na którykolwiek ze składników produktu. Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 tygodni.
Opinie
Niepohamowany apetyt to główna przeszkoda w walce o smukłą sylwetkę i duże wyzwanie dla osób na dietach. Tym trudniejsze, że na każdym kroku kuszą nas wysokokaloryczne...
Żelazo to jeden z niezbędnych składników odżywczych. Organizm ludzki nie produkuje go i musi pozyskać potrzebną jego ilość z pożywienia. Znaczenie żelaza dla organizmu...
Każdy chce cieszyć się zdrowiem i dobrym samopoczuciem. Niektóre osoby nie mają tyle szczęścia i muszą mierzyć się z zaburzeniami prawidłowego funkcjonowania serca i...