
Fit przepisy na Wielkanoc – kilka pomysłów na słone i słodkie potrawy
Wielkanoc to czas radości i odpoczynku, ale też dużej ilości pysznego jedzenia. Czy świąteczne potrawy muszą być kalorycznymi bombami i przyczyną spadku Twojej formy?...
Opis
6PAK Nutrition Zero Sauce Smoke BBQ to sos typu smoke BBQ. Zawiera substancję słodzącą.
Szukasz sosu typu barbecue, który nie zawiera tłuszczu i cukrów? 6PAK Nutrition Zero Sauce Smoke BBQ to zdecydowanie produkt dla Ciebie! To znakomity, aromatyczny sos, który będzie świetnym dodatkiem do przeróżnych potraw i przekąsek. To produkt o idealnie wyważonym, mocnym smaku i odpowiedniej konsystencji, który może stanowić doskonałe uzupełnienie każdej kuchni.Jest także właściwym wyborem, jeżeli chcesz uzupełnić swój jadłospis o produkt, który ma niską wartość energetyczną. 6PAK Nutrition Zero Sauce Smoke BBQ jest wyśmienitym urozmaiceniem codziennej diety, a także świetnym dopełnieniem dań z grilla. Na pewno przypadnie Ci do gustu jeśli lubisz sos typu smoke barbecue.
Zalecane spożycie / sposób przygotowania
Tabela składu
Zawiera substancję słodzącą.
Porcja: | 5 ml |
Ilość porcji w opakowaniu: | 100 |
Opakowanie: | 500 ml |
Masa netto: | 500.00 ml |
Wartość odżywcza / Informacja żywieniowa | ||
na 5 ml | % RWS* | |
Wartość Energetyczna (energia) | 4 kJ / 1 kcal | 0 % |
Tłuszcz | 0 g | - |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | - |
Węglowodany | 0.1 g | 0 % |
- w tym cukry | 0 g | - |
Błonnik | 0.1 g | - |
Białko | 0 g | - |
Sól | 0.13 g | 2 % |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia.
Składniki: woda, koncentrat pomidorowy (5%), ocet spirytusowy, musztarda (zawiera gorczycę), sól, aromaty (w tym aromat dymu wędzarniczego, seler), substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), błonnik cytrusowy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik (karmel amoniakalny), przyprawy, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca (sorbinian potasu), substancja słodząca (sukraloza).
Może zawierać mleko, soję.
Uwagi
Sos typu SMOKE BBQ. Zawiera substancję słodzącą. Pasteryzowany. Uwagi: Nie spożywać w przypadku stwierdzenia uczulenia (nadwrażliwości) na którykolwiek ze składników produktu. Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 tygodni.
Opinie
Wielkanoc to czas radości i odpoczynku, ale też dużej ilości pysznego jedzenia. Czy świąteczne potrawy muszą być kalorycznymi bombami i przyczyną spadku Twojej formy?...
L-karnityna to naturalny związek chemiczny, który odgrywa kluczową rolę w procesach metabolicznych organizmu. Jest szczególnie znana ze swojego potencjału...
Czy wiesz, że jeden z najcenniejszych grzybów stosowanych w naturalnej medycynie chińskiej może wspierać wytrzymałość, odporność i ogólną kondycję organizmu? Kordyceps...