Jack Link's Beef Jerky Sweet & Hot - 25 g

Jack Link's
100 g / 35,96 pln
8,99 pln

Wysyłka w 48h

Odroczone płatności

Gratisy do wyboru

Gwarancja zakupów

Opis

  • WYSOKA KONCENTRACJA PEŁNOWARTOŚCIOWEGO BIAŁKA
  • ZNAKOMITY SMAK ORAZ FORMA SUSZONEJ WOŁOWINY
  • IDEALNE UROZMAICENIE ORAZ UZUPEŁNIENIE DIETY
  • NAJWYŻSZA JAKOŚĆ

Beef Jerky Sweet & Hot to znakomita i wartościowa przekąska bogata w proteiny! Suszona wołowina zdobywa coraz większą popularność z wielu względów, między innymi dzięki wysokiej zawartości pełnowartościowych białka, niewielkiej ilości tłuszczu, przy zachowaniu wyśmienitego smaku! Jeżeli jesteś w podróży i nie chcesz spożywać słabej jakości posiłków w przydrożnych barach - sięgnij po suszoną wołowinę i dostarcz swojemu organizmowi wysokiej jakości substancji odżywczych.


100 G SUSZONEGO PRODUKTU = 180 G SUROWEGO MIĘSA!


Beef Jerky Sweet & Hot to nie tylko znakomity smak, to także wygoda transportu i możliwość spożycia przekąski niemal w każdej chwili! Olbrzymią zaletą jest ilość smaków marki Jack Link's jakie są dostępne – każdy znajdzie coś dla siebie.

BEEF JERKY - WARTOŚCIOWA PRZEKĄSKA NA WYCIĄGNIĘCIE RĘKI!

Tabela składu

Jack Link's Beef Jerky Sweet & Hot - 25 g

Porcja: 25 g
Ilość porcji w opakowaniu: 1
Opakowanie: 25 g
Masa netto: 25.00 g
Wartość odżywcza / Informacja żywieniowa
  na 25 g % RWS*
Wartość Energetyczna (energia) 322 kJ / 76 kcal 4 %
Tłuszcz 1 g 1 %
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0.5 g 2 %
Węglowodany 7.3 g 3 %
- w tym cukry 6.4 g 7 %
Białko 9.5 g 19 %
Sól 0.9 g 15 %

*RWS - Referencyjna wartość spożycia.

Składniki: wołowina, cukier, sól morska, ekstrakt drożdży, czosnek w proszku, przyprawy (zawierają seler), sól peklująca [sól, substancja konserwująca (azotyn sodu)], aromat, proszek cebulowy, przeciwutleniacz (ekstrakty z rozmarynu), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), proszek ananasowy.

Pakowane w atmosferze ochronnej. Przechowywać bez schładzania. Mała biała, absorbująca torebka wewnątrz opakowania nie nadaje się do spożycia.

Opinie

Najnowsze artykuły

PRZECZYTAJ WIĘCEJ ARTYKUŁÓW