Jak zmniejszyć apetyt? Kilka pomysłów na ograniczenie apetytu
Niepohamowany apetyt to główna przeszkoda w walce o smukłą sylwetkę i duże wyzwanie dla osób na dietach. Tym trudniejsze, że na każdym kroku kuszą nas wysokokaloryczne...
Opis
Intenson Erytrytol to substancja słodząca naturalnego pochodzenia o bardzo niskiej kaloryczności. Charakteryzuje się delikatnym smakiem i z powodzeniem można go wykorzystać do pieczenia i gotowania, co ograniczy spożycie białego cukru.
Zalecane spożycie / sposób przygotowania
Może być stosowany do gotowania, pieczenia lub słodzenia. Należy pamiętać, że nie jest on tak słodki jak tradycyjny cukier i osiąga około 75% jego słodyczy.
Tabela składu
Zawiera substancję słodzącą.
Porcja: | 100 g |
Masa netto: | 1000.00 g |
Wartość odżywcza / Informacja żywieniowa | ||
na 100 g | % RWS* | |
Wartość Energetyczna (energia) | 0 kJ / 0 kcal | - |
Tłuszcz | 0 g | - |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | - |
Węglowodany | 99 g | - |
- w tym cukry | 0 g | - |
- w tym alkohole wielowodorotlenowe (poliole) | 99 g | - |
- w tym skrobia | 0 g | - |
Białko | 0 g | - |
Sól | 0 g | - |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia.
Składniki: 100% substancja słodząca - erytrytol.
Zawiera poliole, spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Uwagi
Przechowywać w oryginalnym, szczelnie zamkniętym opakowaniu. Chronić od światła.
Opinie
Niepohamowany apetyt to główna przeszkoda w walce o smukłą sylwetkę i duże wyzwanie dla osób na dietach. Tym trudniejsze, że na każdym kroku kuszą nas wysokokaloryczne...
Żelazo to jeden z niezbędnych składników odżywczych. Organizm ludzki nie produkuje go i musi pozyskać potrzebną jego ilość z pożywienia. Znaczenie żelaza dla organizmu...
Każdy chce cieszyć się zdrowiem i dobrym samopoczuciem. Niektóre osoby nie mają tyle szczęścia i muszą mierzyć się z zaburzeniami prawidłowego funkcjonowania serca i...