Olimp Hi Protein Brownie - 500g

Olimp
100 g / 15,00 pln
  • Obecnie brak na stanie

Obecnie brak na stanie.

Włączenie powiadomienia w tym miejscu nie jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na otrzymywanie newsletterów lub innych reklam drogą mailową. Jest to zgoda jedynie na wysłanie informacji o ponownej dostępności tego produktu.

Masz ustawione powiadomienie o obecności produktu. Kiedy produkt pojawi się w naszym magazynie zostaniesz powiadomiony na podany email.

Sprawdź zamienniki

Wysyłka w 24h

Odroczone płatności

Gratisy do wyboru

Gwarancja zakupów

Opis

  • WYSOKIEJ JAKOŚCI ODŻYWKA O ZWIĘKSZONEJ ZAWARTOŚCI PEŁNOWARTOŚCIOWEGO BIAŁKA
  • KAŻDA PORCJA STANOWI ŹRÓDŁO AŻ 24 GRAMÓW BUDULCA, UZUPEŁNIA JEGO NIEDOBORY W DIECIE
  • SPRZYJA UTRZYMANIU WYSOKIEGO TEMPA REGENERACJI POTRENINGOWEJ ORAZ PRZYROSTÓW BEZTŁUSZCZOWEJ TKANKI MIĘŚNIOWEJ
  • WYSTĘPUJE W KILKU DOPRACOWANYCH SMAKACH O BEZPROBLEMOWEJ ROZPUSZCZALNOŚCI
  • UMOŻLIWIA SZYBKIE PRZYGOTOWANIE BARDZO SMACZNEGO I POŻYWNEGO DESERU
  • NIE WYMAGA DUŻYCH UMIEJĘTNOŚCI KULINARNYCH, NIE ZAWIERA DODATKU CUKRU

Wysokiej jakości odżywka białkowa w formie pysznego deseru! Każda porcja stanowi bogate źródło protein pochodzących ze zróżnicowanych frakcji, jakimi są: koncentrat białek serwatki (WPC), albumina jajeczna oraz hydrolizowana serwatka. Zaspokajają one potrzeby organizmu, wzbogacając prowadzoną dietę. Doskonały sposób na łatwy w przygotowaniu oraz bogaty w składniki odżywcze deser. Polecamy!

Olimp Hi Protein Brownie – światowej klasy preparat umożliwiający szybkie i bezproblemowe przygotowanie deseru w postaci pysznego ciasta. Jest to odpowiedź na potrzeby wszystkich sportowców, którzy czują potrzebę sięgnięcia po słodycze lub domowe wypieki. Warto podkreślić, że każda porcja to bogate źródło białka, którego odpowiednia podaż warunkuje odpowiednią regenerację oraz szybki rozwój tkanki mięśniowej. Formuła preparatu obejmuje koncentrat białek serwatki (WPC), proteiny jaj oraz hydrolizowane białka serwatki (WPH), co stanowi doskonałą mieszankę w przypadku osób aktywnych fizycznie. Zadbaj o swoją dietę oraz potrzeby organoleptyczne!

Olimp Hi Protein Brownie – wystarczy wymieszać 50 gramów produktu z 80 ml wody, mieszać do uzyskania całkowitego rozpuszczenia i uzyskania jednolitej konsystencji. Przygotowaną w taki sposób masę należy umieścić w 3 foremkach. Następnym krokiem jest ich wypiekanie przez około 8 do 10 minut (do uzyskania tzw. "suchego patyczka"). Temperatura: 170°C, natomiast czas pieczenia jest zależny od wielu czynników (w tym użytych form do wypieku i cech piekarnika). Smacznego!

OLIMP HI PROTEIN BROWNIE – PYSZNY DESER W KILKA CHWIL!

Zalecane spożycie / sposób przygotowania

1 porcję (50 g proszku = 1½ miarki) wymieszać z 80 ml wody. Mieszać do uzyskania jednolitej konsystencji. Tak przygotowaną masę umieścić w foremkach do wypieku babeczek do ¾ wysokości formy (1 porcja proszku wystarcza na 3 foremki). Piec ok. 8-10 minut (lub do suchego patyczka) w temperaturze 170-180°C. Czas oraz temperatura wypieku zależna jest od użytych form do wypieku (papierowe, silikonowe, metalowe) i właściwości piekarnika. Po wyjęciu z piekarnika odstawić do ostygnięcia.

Tabela składu

Olimp Hi Protein Brownie - 500g

Zawiera substancję słodzącą.

Porcja: 50 g
Ilość porcji w opakowaniu: 10
Opakowanie: 500 g
Masa netto: 500.00 g
Wartość odżywcza / Informacja żywieniowa
  na 50 g % RWS* na 100 g % RWS*
Wartość Energetyczna (energia) 833 kJ / 199 kcal - 1666 kJ / 398 kcal -
Tłuszcz 4.0 g - 8.0 g -
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1.0 g - 2.0 g -
Węglowodany 9.0 g - 18 g -
- w tym cukry 4.5 g - 9.0 g -
Błonnik 1.4 g - 2.8 g -
Białko 24 g - 48 g -
Sól 0.80 g - 1.6 g -

*RWS - Referencyjna wartość spożycia.

Składniki: 54% preparaty białkowe (koncentrat białek serwatkowych (z mleka), białko jaja w proszku, hydrolizat białek serwatkowych (z mleka)), mleko pełne w proszku, aromaty, mąka owsiana, 6% płatki czekolady (miazga kakaowa, substancja słodząca – maltitole; tłuszcz kakaowy, emulgator – lecytyny (z soi)), substancja słodząca – ksylitol; 5% kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, substancja zagęszczająca – guma ksantanowa; substancja spulchniająca – węglany sodu; sól, substancje słodzące – glikozydy stewiolowe, acesulfam K, sukraloza; emulgator – lecytyny (z soi).

Opinie

Najnowsze artykuły

PRZECZYTAJ WIĘCEJ ARTYKUŁÓW
Wczytywanie SuppMatch