Targroch Agar-Agar - 100g

Wszystkie marki
100 g / 19,05 pln
19,05 pln

Wysyłka w 24h

Odroczone płatności

Gratisy do wyboru

Gwarancja zakupów

Opis

  • ZNAKOMITY AGAR NATURALNEGO POCHODZENIA
  • WYKORZYSTYWANY W ROLI SUBSTANCJI ŻELUJĄCEJ DO ŻYWNOŚCI
  • WYSTARCZY TROCHĘ WODY I KILKA MINUT BY CIESZYĆ SIĘ GALARETKĄ
  • NAJWYŻSZA JAKOŚĆ GWARANTOWANA PRZEZ PRODUCENTA

Targroch Agar-Agar - 100g

Wysokiej jakości preparat naturalnego pochodzenia. Każda porcja to 100% czysty aga wykorzystywany w roli substancji żelującej do żywności. Wystarczy zmieszać z niewielką ilością wody i odczekać 15 minut. Niezastąpiony w kuchni!

Targroch Agar-Agar – najwyższej jakości agar pozyskiwany z czerwonych wodorostów (Rhodophyceae) – najczęściej Gelidium i Gracilaria. Pod względem budowy zaliczany jest do grupy polisacharydów. Jest to w 100% naturalna, bezzapachowa i bezsmakowa substancja będąca zamiennikiem tradycyjnej żelatyny. Idealnie sprawdzi się w kuchni. Wystarczy dodać jego odpowiednią ilość do przyrządzanej potrawy w momencie jej wrzenia by po wszystkim uzyskać pożądaną formę. Należy dopilnować by proszek całkowicie się rozpuścił.

TARGROCH AGAR-AGAR – NATURALNY WYBÓR W KUCHNI!

Stosowanie:

Odmierzony agar wsypać do spodka lub kieliszka z niewielką ilością zimnej wody (najlepiej poniżej 20 st.C) Moczyć 10-15 minut . Zawartość wlać do przyrządzonej potrawy w momencie , kiedy zaczyna wrzeć . Mieszać często . Proszek powinien rozpuścić się całkowicie po 5 minutach .

Tabela składu

Targroch Agar-Agar - 100g

Porcja: 5 g
Ilość porcji w opakowaniu: 20
Opakowanie: 100 g
Masa netto: 0.00 g
Wartość odżywcza / Informacja żywieniowa
  na 5 g % RWS*
Wartość Energetyczna (energia) 36kJ / 8.6kcal -
Tłuszcz < 0.1 g -
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0.01 g -
Węglowodany 0.02 g -
- w tym cukry 0 g -
Błonnik 4.3 g -
Białko <0.1 g -
Sól <0.01 g -

*RWS - Referencyjna wartość spożycia.

Składniki : Agar Agar.

Opinie

Najnowsze artykuły

PRZECZYTAJ WIĘCEJ ARTYKUŁÓW