- BIAŁKO POCHODZĄCE Z HYDROLIZATU BIAŁEK WOŁOWYCH ORAZ PLAZMY KRWI WOŁOWEJ
- UNIKALNA FORMUŁA
- ORYGINALNY SMAK I DOBRA ROZPUSZCZALNOŚĆ
- ZNAKOMITY DODATEK DO DIETY
Osoby aktywne fizycznie powinny przemyśleć swoje żywienie oraz odpowiednio dobierać stosowane suplementy. Oczywiście jest to jedynie sugestia by stawiać na wysokiej jakości produkty, których skład jest pełnowartościowy i co najważniejsze masz pewność, że to co producent deklaruje znajduje się w opakowaniu.
GOLD BEEF-PRO™-TEIN to odpowiedź specjalistów od suplementacji osób aktywnych fizycznie z renomowanego Olimp Laboratories® na konieczność dywersyfikacji źródeł protein dostępnych w diecie osób aktywnych fizycznie, u których zaistniała konieczność wzbogacenia diety w najwyższej jakości koncentraty protein pochodzenia wołowego.
GOLD BEEF-PRO™-TEIN daleko wykracza poza popularne na rynku jednoskładnikowe hydrolizaty białek wołowych. Ten ekskluzywny produkt został wzbogacony proteinami i bioaktywnymi peptydami z plazmy krwi wołowej, które wykazują szerokie spektrum działania przeciwzapalnego, mogącego, w istotny sposób przyczyniać się do poprawy szybkości budowania masy mięśniowej, jej jakości, tempa regeneracji, jak również charakterystyki i objętości treningu. Wykorzystany w produkcji prowadzonej w warunkach farmaceutycznych hydrolizat białek wołowych, dzięki wcześniejszej enzymatycznej obróbce, jest źródłem błyskawicznie przyswajalnych wolnych aminokwasów oraz niskocząsteczkowych peptydów wchłanianych bezpośrednio do krwiobiegu już po około 15 minut od spożycia. Znacznie obniża to ryzyko rozwinięcia stanów katabolicznych w obciążonych treningowo lub pozostających w okresie przejściowego niedożywienia komórkach mięśniowych.
Ponadto GOLD BEEF-PRO™-TEIN spełnia najwyższe standardy przewidziane dla produktów wysokobiałkowych:
- zawiera pełen profil aminokwasów proteogennych z istotnym udziałem aminokwasów egzogennych (EAA), w tym o rozgałęzionych łańcuchach bocznych (BCAA), wykazujących się silnym działaniem anabolicznym i antykatabolicznym,
- nie zawiera laktozy, więc z sukcesem może być stosowany przez osoby cierpiące na obniżenie jakości życia spowodowane alergią na ten składnik pokarmowy,
- charakteryzuje się śladową zawartością węglowodanów (poniżej 0,5 g) i tłuszczu (poniżej 1 g) w przeliczeniu na porcję,
- jest produktem o bardzo wysokiej koncentracji białka,
- wolnym od zanieczyszczeń mogących się kumulować w mięsie.