*RWS - Referencyjna wartość spożycia.
Składniki: 87 %2,3,4,7,11,12 / 86 %5,6,8,9 / 83 %1 / 82 %10 koncentrat białka serwatkowego [koncentrat białka serwatkowego (z mleka), emulgator (lecytyny)], maltodekstryna, aromaty (w tym aromat z mleka5,10), regulator kwasowości (kwas cytrynowy6), barwnik (karmel amoniakalny1,10), substancja zagęszczająca (guma celulozowa), koncentrat soku buraczanego w proszku6,8,9, sól1,5,10, substancja słodząca (sukraloza), barwniki (karoteny12, kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin11, karmel amoniakalny3,4,5). Dotyczy produktu o smaku: 1czekoladowym, 2kokosowym, 3ciasteczkowym, 4orzechowym, 5solony karmel, 6truskawkowym, 7waniliowym, 8białej czekolady z maliną, 9białej czekolady z truskawką, 10czekolady z karmelem, 11pistacjowym, 12bananowym.
Smak czekoladowy
Składniki: 83 % koncentrat białka serwatkowego [koncentrat białka serwatkowego (z mleka), emulgator (lecytyny)], maltodekstryna, aromaty, barwnik (karmel amoniakalny), substancja zagęszczająca (guma celulozowa), sól, substancja słodząca (sukraloza).
Smak kokosowy
Składniki: 87 % koncentrat białka serwatkowego [koncentrat białka serwatkowego (z mleka), emulgator (lecytyny)], maltodekstryna, aromat, substancja zagęszczająca (guma celulozowa), substancja słodząca (sukraloza).
Smak ciasteczkowy
Składniki: 87 % koncentrat białka serwatkowego [koncentrat białka serwatkowego (z mleka), emulgator (lecytyny)], maltodekstryna, aromaty, substancja zagęszczająca (guma celulozowa), substancja słodząca (sukraloza), barwnik (karmel amoniakalny).
Smak orzechowy
Składniki: 87 % koncentrat białka serwatkowego [koncentrat białka serwatkowego (z mleka), emulgator (lecytyny)], maltodekstryna, aromat, substancja zagęszczająca (guma celulozowa), substancja słodząca (sukraloza), barwnik (karmel amoniakalny).
Smak solonego karmelu
Składniki: 86 % koncentrat białka serwatkowego [koncentrat białka serwatkowego (z mleka), emulgator (lecytyny)], maltodekstryna, aromat z mleka, substancja zagęszczająca (guma celulozowa), sól, barwnik (karmel amoniakalny), substancja słodząca (sukraloza).
Smak truskawkowy
Składniki: 86 % koncentrat białka serwatkowego [koncentrat białka serwatkowego (z mleka), emulgator (lecytyny)], maltodekstryna, aromaty, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), substancja zagęszczająca (guma celulozowa), koncentrat soku buraczanego w proszku, substancja słodząca (sukraloza).
Smak waniliowy
Składniki: 87 % koncentrat białka serwatkowego [koncentrat białka serwatkowego (z mleka), emulgator (lecytyny)], maltodekstryna, aromaty, substancja zagęszczająca (guma celulozowa), substancja słodząca (sukraloza).
Smak białej czekolady z maliną / białej czekolady z truskawką
Składniki: 86 % koncentrat białka serwatkowego [koncentrat białka serwatkowego (z mleka), emulgator (lecytyny)], maltodekstryna, aromaty, substancja zagęszczająca (guma celulozowa), koncentrat soku buraczanego w proszku, substancja słodząca (sukraloza).
Smak czekolady z karmelem
Składniki: 82 % koncentrat białka serwatkowego [koncentrat białka serwatkowego (z mleka), emulgator (lecytyny)], maltodekstryna, aromaty (w tym aromat z mleka), barwnik (karmel amoniakalny), substancja zagęszczająca (guma celulozowa), sól, substancja słodząca (sukraloza).
Smak pistacjowy
Składniki: 87 % koncentrat białka serwatkowego [koncentrat białka serwatkowego (z mleka), emulgator (lecytyny)], maltodekstryna, aromaty, substancja zagęszczająca (guma celulozowa), substancja słodząca (sukraloza), barwnik (kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin).
Smak bananowy
Składniki: 87 % koncentrat białka serwatkowego [koncentrat białka serwatkowego (z mleka), emulgator (lecytyny)], maltodekstryna, aromat, substancja zagęszczająca (guma celulozowa), substancja słodząca (sukraloza), barwnik (karoteny).
Produkt może zawierać: soję, zboża zawierające gluten, ryby i orzeszki ziemne.
Produkt może zawierać: soję, zboża zawierające gluten, ryby i orzeszki ziemne.